GM Powerdag

In één dag leren hoe jij overkomt op vrouwen?

“Ontdek waar jouw kracht ligt en krijg handige tips om zelf succesvol te kunnen daten met die droomvrouw.”

Ben je enthousiast over het idee van een professioneel zetje naar een nieuwe mindset? Maar voel je je nog niet helemaal klaar voor de VIP coaching? Dan is mijn GM Powerdag dé dag voor jou. Probeer ook een GM Powerdag en beleef de highlights van de VIP coaching in één gave dag vol activiteiten en praktische oefeningen over daten.

De Power dag was heel bijzonder! Ik werd de gehele dag vervoerd in een Ferrari. De gesprekken waren rustgevend en Charmaine luisterde goed naar wat ik te vertellen had. Wij bespraken mijn doelen en hoe ik deze het beste kon aanpakken. Charmaine is een toffe dame! Ik raad iedereen aan om met Charmaine samen te gaan werken.

Achie

Waarom is de GM Power dag zo effectief?

Als je in jezelf gelooft, heb je meer succes. Dat geldt voor al je dromen. Je eigen bedrijf, een fijne carrière. Maar ook voor de liefde van je leven. En als het zakelijk nou allemaal wel lukt, waarom zou een relatie met je droomvrouw dan een droom moeten blijven? Nergens voor nodig.

Als jij echt wil, geef ik je de tools naar succes

Want als je zakelijk succes hebt, lukt het je ook in een relatie. Maar je moet het ook echt willen. Dat betekent jezelf openstellen en bereid zijn keihard te werken aan een nieuwe mindset. Op de GM Powerdag stap je in mijn rollercoaster. A thrill ride untill the end!

Wat houdt de GM Power dag allemaal in?

Coachen en lekker sporten!

We beginnen met een gezonde lunch en je eerste coachingsgesprek. Dan ga je lekker sporten met een personal trainer in de Gym. Je fit en gezond voelen heeft mega veel invloed op je mindset. Je lichaam maakt allemaal fijne en belangrijke stofjes aan, waardoor je je positief voelt.

En weer coachen!

Nadat je stevig afgebeuld bent, mag je ook stevig uitrusten. Onder het genot van een strandwandeling en daarna een borrel, hebben we ons tweede coachingsgesprek. Welk type vrouw wil jij nou aantrekken? Welke tips en tools zouden je daarbij kunnen helpen? En omdat jij het best leert door te doen, mag je lekker gaan oefenen!

Jouw oefendate met een prachtige vrouw

Ga het maar laten zien! De beeldschone dame tegenover je, weet op wat voor vrouw jij valt en is in die rol jouw date. Wees gerust, ze zal je niet in verlegenheid brengen, maar gaat ervaren of jij de tips en tools in praktijk kunt brengen. Ben jij al een beetje die GentleMan die zij aantrekkelijk vindt? Ze geeft je feedback en adviezen tijdens de date. Deze date is sowieso een fijne ervaring.

De dag erna reflecteren we al

Je laat al je ervaringen en indrukken van de Powerdag thuis rustig op je inwerken. Want een nieuwe mindset is geen kwestie van twee keer knippen met je vingers. Misschien heb je vragen die je gisteren spontaan bent vergeten te stellen. In een reflectiegesprek nemen we de dag door, bespreken we de feedback en ben ik natuurlijk benieuwd of jij al vindt dat je klaar bent om de zoektocht naar je droomvrouw met zelfvertrouwen te beginnen.

GM Powerdag

Begin jouw dag vol kracht en succes met onze GM Powerdag. Het belooft een dag te worden vol inspiratie en groei. Hier is een overzicht van wat je te wachten staat:

11:00 – Start van het eerste coachingsgesprek op het prachtige strand van Kijkduin in Den Haag. Stel je doelen en laat onze ervaren coach je begeleiden op jouw weg naar succes.

12:00 – Geniet van een heerlijke lunch in Kijkduin, waar je kunt relaxen en nieuwe energie kunt opdoen voor de rest van de dag.

13:30 – Tijd voor een persoonlijke trainingssessie bij VIP Fitboutique. Laat je lichaam en geest tot bloei komen met een op maat gemaakt programma dat speciaal voor jou is ontworpen.

14:30 – Neem even de tijd om je om te kleden en je voor te bereiden op het volgende deel van de dag.

15:00 – Sluit de dag af met een gezellige borrel en een tweede coachingsgesprek. Bespreek je successen en uitdagingen terwijl je geniet van een ontspannen sfeer.

17:00 – Laat je verrassen tijdens het diner met een oefendate in Den Haag. Een unieke ervaring die je zal inspireren en nieuwe inzichten zal bieden.

19:00 – Einde van de GM Powerdag, maar het is slechts het begin van jouw reis naar succes en persoonlijke groei.

Gedurende de hele dag heb je een chauffeur tot je beschikking, zodat je je volledig kunt focussen op de ervaring.

De volgende dag heb je de mogelijkheid om de dag te reflecteren tijdens een reflectiegesprek. Neem de tijd om terug te kijken op de GM Powerdag, te evalueren en nieuwe doelen te stellen.

Let op: de tijden zijn indicatief, maar de impact is blijvend.

€995

De prijs is exclusief 21% BTW