VIP coaching

De beste weg naar jouw droomvrouw!

GM Academy: Ontdek je kracht van binnen en straal deze uit naar buiten.

Ondernemer? Topmanager? Zakelijk succesvol, maar nog niet in de liefde? Zoek jij de meest effectieve en snelste manier om jouw droomvrouw aan te trekken? Kies dan voor GM Academy.

Wat is GM Academy?

GM staat voor GentleMan. Een man die een vrouw met respect maar innemend weet te benaderen. Die haar aandacht wint. En… deze weet vast te houden. Een man die weet op welk type vrouw hij valt. Zijn droomvrouw. Met het VIP coachingsprogramma van Gentleman Academy wordt jij ook zo’n man. Het resultaat? Jouw droomvrouw voelt zich ook tot jou aangetrokken. En dan gebeuren er mooie dingen in je leven!

Hoe ziet de VIP coaching eruit?

Tijdens de VIP coaching werken we samen aan alles wat nodig is om jouw ideale date succesvol te laten verlopen.

Hoe kijken anderen en jijzelf naar jou als persoon?

Tijdens de VIP coaching beginnen we met je bewustwording. Hoe zie jij jezelf? Hoe vindt een vrouw dat je op haar overkomt? Waarom heb je je droomvrouw nog niet kunnen vinden? Wie is voor jou eigenlijk die droomvrouw? Hierover praten we tijdens wandelingen en ga je op oefendate. Nee, niet eng. Ondernemers blijken dit juist heel leuk te vinden.

Een positieve mindset zorgt voor een succesvolle date

Je weet nu hoe je in elkaar zit en waar je uitdagingen liggen. Ook lichamelijk zit je steeds lekkerder in je vel. Belangrijk voor een nieuwe, positieve mindset. Want die is nu aan de beurt! Je wilt toch zelfvertrouwen kweken? Een positieve mindset zorgt voor een positieve uitstraling. Met opdrachten ga je je identiteit overeen laten komen met je imago.

Hoe presenteer jij jezelf succesvol naar je droomvrouw?

Je hebt nu heel veel kennis over jezelf gekregen. Het zaadje van je nieuwe mindset is uitgegroeid tot een bloeiende plant. Hoe ga je je nieuwe ‘jij’ overbrengen aan je date? Welke indruk wil jij achterlaten? Welke communicatie vindt jouw droomvrouw prettig én past bij jou? Daarvoor ga je weer op oefendate. We bekijken jouw datingprofiel en je krijgt de juiste ‘tools’ voor, tijdens en na je ‘date’.

Jouw droomvrouw ziet eerst de buitenkant

Een GentleMan heeft een verzorgde uitstraling. Voordat je één woord gewisseld hebt, vormt jouw date zich al een eerste indruk. Daarom hoort er bij een zelfbewuste houding ook passende kleding. Onze stylisten gaan lekker met je shoppen. Samen met een nieuw kapsel krijg jij een nieuwe en zelfverzekerde uitstraling. Nu komen ook jouw looks perfect overeen met wie jij van binnen bent geworden.

Moet ik dan meteen het diepe in?

Nee, natuurlijk niet! Nu jij versie 2.0 van jezelf  bent, wil je natuurlijk weten of het werkt en of je er comfortabel mee bent. Je beschrijft je ideale partner en gaat voor de laatste keer op oefendate. Een date zoals die in het echt kan verlopen. Showtime dus, maar in een veilige setting. Want jouw ‘date’ is er om je te helpen.

Hoe weet ik of de VIP coaching iets voor mij is?

Da’s niet zo moeilijk. Ben jij die ondernemende man, die het zakelijk allemaal lekker voor elkaar heeft? Maar blijft dat succes in de liefde maar uit? Je zoekt die ‘droomvrouw’ maar weet nog niet wélke vrouw jouw droomvrouw kan zijn? Je hebt veel vragen over ‘daten’?

Nou, dan is niks doen niet slim. Wat wel slim is, is kennismaken met mij. Da’s trouwens gewoon vrijblijvend. Want als we geen ‘klik’ kunnen ervaren, wordt die strandwandeling ook niks.

Neem daarom nu contact op, zodat we kunnen beslissen of en wanneer we jouw ‘Boost Gesprek’ kunnen inplannen. Enne, wees gerust, ik vind het oprecht leuk als jij die stap gaat zetten!

VIP coaching 3 maanden

Geniet van een exclusieve coaching ervaring gedurende 3 maanden. Met 6 inspirerende coachingsgesprekken wandelen we samen langs de prachtige zee.

Naast elk gesprek krijg je meer inzicht door Het Levensbord®️ van Cato Pater. Dit is om jouw groei verder te stimuleren.

Leer hoe je jezelf op een zelfverzekerde en authentieke manier kunt presenteren. Ontvang 2 uur lang styling advies van een professionele styliste, zodat je er op je best uitziet tijdens belangrijke momenten.

Daarnaast bieden we dating etiquette op maat, zodat jij precies weet hoe je jouw date een geweldige ervaring kunt bezorgen.

We helpen je ook bij het aanmaken van een nieuw datingprofiel dat jouw persoonlijkheid perfect weergeeft. En om het helemaal af te maken, ontvang je een professionele fotoshoot om jezelf op je allerbest vast te leggen.

Om alles in de praktijk te brengen, plannen we 2 gezellige oefendates in, zodat je jouw nieuwe vaardigheden kunt oefenen en vertrouwen kunt opbouwen.

Investeer in jezelf en geef je liefdesleven een boost met onze VIP coaching 3 maanden.

€5000

De prijs is exclusief 21% BTW