Charmaine Pas

Ik help mannen hun kracht te ontdekken en hun droomvrouw aan te trekken.

Ik geloof dat alles in het leven een keuze is, maar wie kiest jou?! 

Positiviteit en drive 

Ik heb jarenlang aan topsport gedaan. Positiviteit was de basis voor succes. Maar ik heb ook geleerd dat je duidelijke doelen nodig hebt. Daarvoor was meer nodig dan alleen plezier. 

Met coaching kwam ik verder. Ik leerde enorm veel over voeding en training en het effect ervan op m’n mindset. Ik vond het onwijs leerzaam. Na m’n topsport periode wilde ik daar iets mee. Zeker omdat ik zelf ervaren had wat je allemaal kunt bereiken met voeding en training.

BID Positivity award

Het begon met schrijven

Ik vond het leuk om mijn kennis over voeding op papier te zetten. Een echt kookboek! Vrienden noemen me altijd positief. Zo ontstond de titel “Good Mood Food”. Ook heb ik twee E-books geschreven: ‘10 Datingtips voor Mannen’ en ‘7 Datingtips voor Vrouwen’.

Een positieve mindset helpt!

Met het adviseren aan vrienden en bekenden over een gezondere levensstijl door voeding en bewegen, begon ook het ‘echte’ coachen.

Een positieve mindset stond en staat voor mij centraal. Een positieve instelling maakt ‘dingen gedaan krijgen’ makkelijker. Zonder positieve mindset komt zelfvertrouwen bij een ‘date’ ook niet.

Ik zag hoe weinig mensen zich bewust waren hoe belangrijk een positieve mindset is. En laat mijn toegevoegde waarde nou net op dit vlak liggen.

 

Mijn missie

Het is mijn missie om de balans tussen man en vrouw weer te herstellen. Natuurlijk is er aan beide kanten werk aan de winkel. Ik heb gekozen om de mannen de vrouw van tegenwoordig beter te leren begrijpen en te laten ervaren waar hun kracht ligt.

Charmaine Pas datingcoach voor ondernemers

Mijn kernwaarden

Ik hou me altijd vast aan een aantal rotsvaste overtuigingen:

Jij bepaalt zelf wie jij wilt zijn

Je hoort mensen weleens zeggen: “Zo ben ik nu eenmaal”. Ik zeg dan: “Nee, jij kiest ervoor om zo te zijn”. Een simpel voorbeeld is bij mensen met overgewicht als gevolg van een ongezonde levensstijl. Zij kiezen zelf om ongezond en teveel te eten. Niemand dwingt ze. Het is een keuze. En dat geldt precies zo voor degene die jij wilt aantrekken.

Law of attraction & assumption

Ok, een psychologisch ding: “Al je wensen, dus positief of negatief, komen uit.” Bij mij wel! Simpel, alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat geldt ook voor jouw gedachten en woorden. Wees daarom bedachtzaam. Weet ook dat alles komt wanneer de tijd rijp is.

De balans tussen man en vrouw

Deze is in de wereld om ons heen helaas erg verstoord. Ik zie het als mijn missie om de balans weer te herstellen waar ik kan. Er is werk aan de winkel. Ik wil mannen de vrouw van tegenwoordig beter laten begrijpen en laten inzien waar hun echte kracht ligt.

Mijn aanpak

Kies je voor mij, dan kies je voor informeel, to-the-point en nooit ‘hoog-over’- theoretisch geneuzel. Niks ingewikkelde modellen of allerlei Amerikaanse systemen en methodieken. Jij staat centraal en hebt een doel voor ogen. Dát gaan we bereiken; met toegankelijke en meteen toepasbare kennis en oefeningen. Veel leuker toch?

Waarom kies jij als ondernemer voor mijn begeleiding?

Ik voel me thuis in jouw wereld en spreek de taal van ondernemers, ceo’s en andere hoog opgeleide professionals.  Ik koppel jouw wereld aan de belevingswereld van zelfbewuste vrouwen. Daardoor is de kans op een succesvolle relatie vele malen groter.

Alvast gratis datingstips? Lees dan mijn E-book!

[fluentform id="3"]